Τα μυστικά της λαγάνας από έναν αρτοποιό - Πού θα κυμανθούν οι τιμές (βίντεο)
Οι ποικιλίες και οι λόγοι που ανεβάζουν το κόστος
«Είναι στα δύο μέτρα ύψος, με 1.20 πλάτος. Χρειάστηκαν 120 με 130 κιλά ζυμάρι. Την παρασκευάζουμε εδώ και 30 χρόνια. Δεν χρειάστηκε μέρες, είναι πάνω στην παραγωγή μας. Κάθε χρόνο τη φτιάχνουμε για τον κόσμο, είναι μέρα γιορτής για μας»
Μια λαγάνα γίγας παρασκευάστηκε ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη.
Το αρτοποιείο του Ρωμαίου Ελευθεριάδη, θέλησε για μια ακόμη χρονιά να στείλει τις ευχές του για «Καλή Σαρακοστή» με μία τεράστια λαγάνα!
«Είναι στα δύο μέτρα ύψος, με 1.20 πλάτος. Χρειάστηκαν 120 με 130 κιλά ζυμάρι. Την παρασκευάζουμε εδώ και 30 χρόνια. Δεν χρειάστηκε μέρες, είναι πάνω στην παραγωγή μας. Κάθε χρόνο τη φτιάχνουμε για τον κόσμο, είναι μέρα γιορτής για μας», είπε ο κατασκευαστής της λαγάνας, για να μπορούν ακόμη να φωτογραφίζονται όσοι περνούν από το κατάστημα.
Το αποτέλεσμα φυσικά εντυπωσιάζει τους πελάτες του αρτοποιείου.
Οι ποικιλίες και οι λόγοι που ανεβάζουν το κόστος
Η τιμή της λαγάνας κυμαίνεται από 2,80-3,30 ευρώ, όπως είπε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης - Κάλεσε τους καταναλωτές να προχωρήσουν σε καταγγελία στο 1520, αν υπάρχει κάπου εξωφρενική τιμή
Οι κάτοικοι του Τυρνάβου γιορτάζουν κάθε χρόνο το «μπουρανί» για να υμνήσουν τη γονιμότητα της γης, τη φύση για τους καρπούς που προσφέρει στους ανθρώπους
Οι δύο γυναίκες απειλούσαν ότι θα κάψουν την επιχείρηση