Πέθανε ο Νίκος Φλωρινιώτης, έξι μήνες μετά τον πατέρα του
Ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη έδινε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο
«Δεν μας πήραν τηλέφωνο ποτέ για τη βιοψία. Χάσαμε σχεδόν έναν χρόνο με αυτή την ιστορία. Θα τα είχαμε προλάβει όλα»
- Newsroom
Για τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη μετά τη σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, μίλησε ο αδερφός του, Σάββας, ο οποίος δήλωσε ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά για ιατρικό λάθος.
Όπως είπε στη «Super Κατερίνα», ο ίδιος αποδίδει την απώλεια του 39χρονου, σε αποτέλεσμα ιατρικού λάθους και σκοπεύει να κινηθεί νομικά.
«Είχε μια ελιά στον ώμο του που τον ενοχλούσε γιατί έβαζε την τσάντα και μάτωνε, και αποφάσισε να πάει να την αφαιρέσει. Πήγε και την αφαίρεσε και θεωρήσαμε ότι όλα είναι καλά. Δεν ήξερα ότι είναι τόσο σοβαρή η κατάσταση. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν καλά, του έλεγα να μη δουλεύει αλλά ο Νίκος δεν μπορούσε» ανέφερε αρχικά, ο Σάββας Φλωρινιώτης.
«Σίγουρα ήταν ιατρικό λάθος» επέμεινε και πρόσθεσε: «Δεν μας πήραν τηλέφωνο ποτέ για τη βιοψία. Όταν πλέον άρχιζε και αδυνάτιζε, και δεν ξέραμε τι είχε, γυρίσαμε όλους τους γιατρούς και όταν κάναμε κάποιες εξετάσεις και είδαμε τι είναι, ζητήσαμε τη βιοψία και την είχαν χάσει. Χάσαμε σχεδόν έναν χρόνο με αυτή την ιστορία. Θα τα είχαμε προλάβει όλα. Σίγουρα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα τώρα αν είχαν γίνει κάποια πράγματα διαφορετικά. Μπορεί να μην αφαιρούσε καν την ελιά και να μην γινόταν τίποτα ποτέ. Ο Νίκος έκανε ανοσοθεραπείες. Το μελάνωμα δεν πιάνει χημειοθεραπεία. Εγώ σαν αδελφός του θα κινηθώ νομικά. Έχω θυμώσει. Πώς θα κοιμάμαι αν δεν δικαιωθεί; Δε μπορώ να κοιμηθώ».
Τέλος, ο Σάββας Φλωρινιώτης, είπε: «Εννοείται ότι με βασανίζει όλο αυτό, και το ότι δεν ήμουν εδώ και έλειπα, πολλά με βασανίζουν. Κάποιος πρέπει να ψάξει κάτι. Δε γίνεται να φεύγει ένα παιδί 39 χρονών. Αλλού πατάω και αλλού βρίσκομαι, δεν έχουν περάσει έξι μήνες από τότε που πέθανε ο μπαμπάς μου. Δεν ξέρω πώς να το αντέξω».
Ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη έδινε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο
Υπενθυμίζεται ότι αύριο από τις 06:00 έως τις 16:00 ισχύει απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων βάρους άνω των 3,5 τόνων για το ρεύμα εξόδου
Ανασύρθηκε από το πλήρωμα του ΠΛΣ, μεταφέρθηκε αρχικά στο λιμάνι της Μυτιλήνης και στη συνέχεια στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Βορείου Αιγαίου
Η πρώτη σημειώθηκε 11 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Ύδρας, η δεύτερη 10 χιλιόμετρα ανατολικά του Πόρου