Ο Σωτήρης Ευαγγέλου μαγειρεύει αποκλειστικά για τους αναγνώστες του makthes.gr
Ο πολυβραβευμένος Έλληνας σεφ έρχεται να νοστιμίσει τα τραπέζια μας
Ο πολυβραβευμένος Έλληνας σεφ μαγειρεύει για τους αναγνώστες του makthes.gr
Κάθε εβδομάδα ο Executive Chef του εστιατορίου «Salonica» του «Μακεδονία Παλάς» μαγειρεύει μία διαφορετική συνταγή για τους αναγνώστες του makthes.gr
Μπατζίνα με κίτρινη κολοκύθα και φέτα
Υλικά
Εκτέλεση
Κόβετε την κολοκύθα σε κομμάτια αφαιρώντας τους σπόρους, την τρίβετε στον τρίφτη και τη βάζετε σε σουρωτήρι πιέζοντάς την για να στραγγίξει από τα υγρά της. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 170οC/αέρα.
Βάζετε την τριμμένη κολοκύθα σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με τη φέτα, τα αβγά, το γάλα, το αλεύρι, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύετε με σπάτουλα μέχρι να αναμειχθούν καλά τα υλικά.
Βουτυρώνετε πάρα πολύ καλά ένα μέτριο ταψί και μεταφέρετε εκεί το μίγμα. Ισιώνετε την επιφάνεια με σπάτουλα και ψήνετε για περίπου 1 ώρα, μέχρι να ροδίσει η πίτα.
Βρείτε τον Σωτήρη Ευαγγέλου
https://www.instagram.com/evaggelousotiris/
https://www.facebook.com/chefsotirisevaggelou
Ο πολυβραβευμένος Έλληνας σεφ έρχεται να νοστιμίσει τα τραπέζια μας
Ο πολυβραβευμένος Έλληνας σεφ μαγειρεύει για τους αναγνώστες του makthes.gr
Ο πολυβραβευμένος Έλληνας σεφ μαγειρεύει για τους αναγνώστες του makthes.gr
Ο πολυβραβευμένος Έλληνας σεφ μαγειρεύει για τους αναγνώστες του makthes.gr
Ο πολυβραβευμένος Έλληνας σεφ μαγειρεύει για τους αναγνώστες του makthes.gr
Ο πολυβραβευμένος Έλληνας σεφ μαγειρεύει ένα άκρως γιορτινό πιάτο για τους αναγνώστες του makthes.gr