Θεσσαλονίκη: Ισπανίδα δημοσιογράφος παρουσιάζει πώς παρασκευάζονται η φέτα και το κασέρι Σοχού, η μπουγάτσα και τα μελομακάρονα
Κρατικό κανάλι της Ισπανίας παρουσιάζει τη γαστρονομική ταυτότητα της πόλης και τη σύνδεσή της με την ντόπια παραγωγή
Ξεκίνησε η διάθεση του κλασικού εορταστικού γλυκίσματος από φούρνους και ζαχαροπλαστεία
- Newsroom
Σε κάτι περισσότερο από επτά εβδομάδες είναι Χριστούγεννα. Υπάρχουν ανάμεσά μας ακόμη και αυτοί που με την έναρξη του Νοέμβρη στολίζουν το σπίτι τους, θέλοντας να μεγιστοποιήσουν την περίοδο κατά την οποία θα βρίσκονται στο «πνεύμα των Χριστουγέννων».
Αντίστοιχα κινείται και η αγορά. Στους φούρνους για παράδειγμα, όπως και στα ζαχαροπλαστεία, ξεκίνησε ήδη η παραγωγή του πιο παρδοσιακού χριστουγεννιάτικου γλυκίσματος.
Τα αγαπημένα μελομακάρονα, αναμένεται και φέτος να «τσιμπήσουν» προς τα πάνω στην τιμή κιλού, αφού οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για τιμή από 10 ως και 16 ίσως 17 ευρώ το κιλό.
Κρατικό κανάλι της Ισπανίας παρουσιάζει τη γαστρονομική ταυτότητα της πόλης και τη σύνδεσή της με την ντόπια παραγωγή
Για άλλους αποτελεί ύβρι και για άλλους έμπνευση
Ο 29χρονος καταγόταν από τη Μυτιλήνη και το τελευταίο διάστημα ήταν σε αναρρωτική άδεια
Ένα ζευγάρι ηλικίας περίπου 75 ετών και η κόρη τους ηλικίας 50 ετών περίπου, στη Λάμψακο Χαλκίδας