Αφιέρωμα: Οι πιο γλυκές δημιουργίες, στα 10+1 από τα πιο αγαπημένα ζαχαροπλαστεία και bakery της πόλης

Υπέροχες και λαχταριστές απολαύσεις, για το τέλειο πασχαλινό τραπέζι

Πάσχα χωρίς αφράτα και λαχταριστά τσουρέκια, δεν γίνεται! Ούτε χωρίς γλυκές δημιουργίες που θα πλουτίσουν γευστικά το πασχαλινό τραπέζι σας.

Τσουρέκια, σοκολατένια αυγά, κεράσματα, τούρτες, προφιτερόλ, παγωτό και τόσα άλλα... σε μία Θεσσαλονίκη, όπου με τα τόσα εξαιρετικά ζαχαροπλαστεία και bakeries, ίσως να σας είναι δύσκολο να διαλέξετε!

Επιλέξαμε λοιπόν εμείς για εσάς 10+1 από αυτά που σίγουρα θα μιλήσουν στην καρδιά σας...

Μίλτος Patisserie & Catering

miltos1.jpg?v=0

49 χρόνια μετά από το πρώτο «καλωσόρισμα» της ομάδας των ζαχαροπλαστείων Μίλτος στους Θεσσαλονικείς, η επιχείρηση έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι στιγμών και αναμνήσεών μας, είτε πρόκειται για τις απλές καθημερινές μας στιγμές είτε για πιο επίσημες περιστάσεις, όπως είναι το Πάσχα.

Το Πάσχα είναι μία από τις πιο αγαπημένες γιορτές των Ελλήνων, βαθιά συνυφασμένη με την οικογένεια, με γεύματα με αγαπημένους μας ανθρώπους και παραδοσιακές δημιουργίες. Τα ζαχαροπλαστεία Μίλτος αποτελούν εγγύηση στο να μας προμηθεύουν κάθε χρόνο με αγνά προϊόντα, υψηλής ποιότητας με μοναδικές γεύσεις και αρώματα, προκειμένου να συνοδεύσουν τις οικογενειακές μας στιγμές.

Στα ζαχαροπλαστεία «Μίλτος» θα βρείτε τα κλασικά παραδοσιακά τσουρέκια, αλλά και με επικάλυψη σοκολάτας τριών ειδών– λευκή, γάλακτος, μαύρη – με πασχαλινό στολισμό, όπως και τις νέες προτάσεις τους –που θα σας ενθουσιάσουν- το Lotus και το Dubai. Όλα τους φτιαγμένα με τις παραδοσιακές σπιτικές συνταγές και με αγνές πρώτες ύλες, με φρέσκο γάλα, βούτυρο και αυγά και εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις καταστημάτων:

Κεντρικό – Στέλιου Καζαντζίδη 37, Θέρμη | Τσιμισκή 82, Κέντρο | Κ. Καραμανλή 35 | Δελφών με Μαρτίου | Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 10Α, Καλαμαριά | Ελ. Βενιζέλου 8, Βότση | Αλ. Παπαναστασίου 133, Χαριλάου | Γιάννη Αγγέλου 13, Χαριλάου | Γ. Γεννηματά 34, Άγιος Ιωάννης | Ανθέων 24, Περαία

Aρτοζαχαροπλαστείο Τιτάνια

titania1.jpg?v=0

Πάσχα και γλυκές απολαύσεις… και δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα των πιο must προορισμών της Θεσσαλονίκης το «Τιτάνια», ο 88χρονος φούρνος της πόλης, με σήμα κατατεθέν το ξεροψημένο κουλούρι, που σας περιμένει τις ημέρες της Σαρακοστής αλλά και της Πασχαλινής περιόδου, με μία από τις μεγαλύτερες ποικιλίες σε γλυκά κι αλμυρά εδέσματα.

Από τα κλασσικά πασχαλινά τσουρέκια, μέχρι σκαλτσούνια ή φλογέρες με λουκούμι αλλά κι όλα τα νηστίσιμα προϊόντα του, ένα είναι σίγουρο: θα σας καλύψει απόλυτα, τόσο για το πασχαλινό τραπέζι, όσο και για κάθε είδους δώρο, θέλετε να κάνετε από τώρα, μέχρι και τις τελευταίες ημέρες των γιορτών του Πάσχα.

Η ιστορία του «Titania», λίγο ως πολύ γνωστή στους περισσότερους, ξεκινά από το 1935 από τον παππού των σημερινών ιδιοκτητών, πρόσφυγα από τη Μικρά Ασία, που άνοιξε το πρώτο κατάστημα ως κουλουρτζής στο Βαρδάρη, αφού ήρθε στην πόλη ως πρόσφυγας από το Ικόνιο και φτάνει στο σήμερα, οκτώ και πλέον δεκαετίες μετά, στην Καρόλου Ντηλ 22 και στην Τσιμισκή 139, σε δύο ολοένα και πιο αναπτυσσόμενα καταστήματα, που καλύπτουν κάθε ανάγκη σας σε αρτοποιήματα και ζαχαροπλαστική. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις καταστημάτων:

Καρόλου Ντηλ 22, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 279879

Τσιμισκή 139, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 220985

Ζαχαροπλαστείο Ελληνικόν

zacharoplastio-ellinikon8.jpg

Γεύσεις παραδοσιακές, αυθεντικές, ατόφιες και αναλλοίωτες στο πέρασμα των ετών. Αυτές οι λέξεις θα μπορούσαν ίσως να περιγράψουν την πορεία του ζαχαροπλαστείου Ελληνικόν και την ιστορία που έχει γράψει στην πόλη της Θεσσαλονίκης, ωστόσο και πάλι μοιάζουν «φτωχές».

Η λειτουργία του ξεκίνησε το 1938, σε μία Θεσσαλονίκη πολύ διαφορετική από τη σημερινή, όπου η ζαχαροπλαστική δεν απολάμβανε την αίγλη που απολαμβάνει σήμερα. Ο Γεώργιος Πάντσιος έκανε την αρχή, δημιουργώντας το ζαχαροπλαστείο «Εθνικόν» που γρήγορα έμελλε να συστήσει στους Θεσσαλονικείς γεύσεις που δεν είχαν γευτεί ποτέ ξανά. Χειροποίητο παγωτό με φρέσκο γάλα και αγνά υλικά, σοκολατίνες αμυγδάλου, πάστες και τούρτες συνέθεταν την τότε γκάμα του ζαχαροπλαστείου, που είχε φέρει επανάσταση στη ζαχαροπλαστική της πόλης.

Μετά τον πόλεμο, μετονομάστηκε σε «Ελληνικόν» και συνέχισε ακάθεκτο να προσφέρει στους Θεσσαλονικείς γεύσεις μοναδικές, που είχαν αρχίσει πια να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους. Το Ελληνικόν ήταν αυτό που μας σύστησε ήδη από το 1960 τα τόσο δημοφιλή σήμερα μακαρόν – μία από τις πολλές καινοτομίες του.

Τα ηνία ανέλαβε αργότερα η κόρη του ΆσπαΠάντσιου, η οποία όχι μόνο κατάφερε να φέρει το ζαχαροπλαστείο στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών, αλλά και να αποτελέσει «σταθερά» για τη Θεσσαλονίκη. Μία γυναίκα εξαιρετικά ευφυής και με μεγάλο μεράκι για τη δουλειά της, όπως και η κόρη της Χαρά Κυρίτση, που έχει αναλάβει πλέον την επιχείρηση και δίνει «ψυχή» στο ζαχαροπλαστείο.

Το ζαχαροπλαστείο Ελληνικόν είναι επίσης μία ιδανική επιλογή και για τις πασχαλινές μας αγορές, καθώς η ίδια του η πορεία σκιαγραφεί αυτή την αγάπη στις παραδοσιακές και ατόφιες γεύσεις. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Βασιλίσσης Όλγας 209
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 411133

Αρτοζαχαροπλαστεία Βεργίδης

artozacharoplastia-verghidis23.jpg?v=0

Τα Αρτοζαχαροπλαστεία «Βεργίδης», είναι από τις πιο παλιές επιχειρήσεις του χώρου τους. Έχοντας ανοίξει το 1948 από το Χρήστο Βεργίδη - που έμαθε την τέχνη της Ζαχαροπλαστικής κοντά στο θείο του, στην Κομοτηνή, από όπου κατάγεται η οικογένεια - σήμερα μετρούν 7 καταστήματα μέσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης, πέρα από το κατάστημα της κεντρικής παραγωγής, που βρίσκεται στη Νέα Ραιδεστό.

Τα «μυστικά» της επιτυχίας; Η δύναμη της οικογένειας, που λειτουργεί την επιχείρηση ως ομάδα, η μεγάλη παράδοση που φέρει, αλλά και η μεγάλη εξειδίκευση και τεχνογνωσία τους. Το χειροποίητο κερδίζει πάντα, κι εδώ, ξέρουν να το εκτιμούν!

Η αρτοζαχαροπλαστική Βεργίδη, έκανε τα πρώτα της βήματα σε δύσκολα χρόνια κι όμως, έχει διαγράψει μία ιστορία λαμπρή, που συνεχίζεται σταθερά και με επιτυχία. Κατά την Κατοχή, οι πρωτομάστορές της δούλευαν για ένα κομμάτι ψωμί κι όταν δυσκόλεψαν πολύ τα πράγματα, ο Χρήστος Βεργίδης αποφάσισε να κατέβει στη Θεσσαλονίκη, όπου κι άνοιξε το πρώτο μαγαζί στην Παπάφη, με το όνομα «Θράκη», μαζί με τη σύζυγό του, Βάσω. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις και τηλέφωνα επικοινωνίας καταστημάτων:

Αρτοποιία Κουκουμέρια

koykoymeria1.jpg?v=0

Όνομα συνώνυμο της ποιότητας και της παράδοσης στην Κάτω Τούμπα, η «Αρτοποιία Κουκουμέρια», σας υποδέχεται και φέτος το Πάσχα με μοναδικές γεύσεις που τιμούν τα έθιμα και τις γαστρονομικές παραδόσεις του τόπου μας. Με ιστορία που ξεκινά από το 1922, η επιχείρηση συνεχίζει να προσφέρει εκλεκτά προϊόντα, φτιαγμένα με μεράκι και τα καλύτερα υλικά, για να συνοδεύσουν την περίοδο της νηστείας και το εορταστικό τραπέζι του Πάσχα και τη φετινή χρονιά.

Από τη Μικρά Ασία στην Κάτω Τούμπα της Θεσσαλονίκης και με μία ιστορία που μετρά 103 χρόνια ζωής, η «Αρτοποιία Κουκουμέρια» γνωρίζει καλά από παραδόσεις. Στο νούμερο 50 της οδού Μικράς Ασίας, η επιχείρηση συνεχίζει την παράδοση από γενιά σε γενιά. Μίας οδού που ταυτίζεται και με την καταγωγή του προπάππου της οικογένειας, που ήρθε ως πρόσφυγας στη Θεσσαλονίκη το 1922 από το Ικόνιο, όπου εργαζόταν ως φούρναρης, φέρνοντας ατόφια την τέχνη του κι εδώ.

Γνωστή κυρίως για τη μεγάλη ποικιλία της σε άρτους, αλλά και σε πίτες και προϊόντα ζαχαροπλαστικής κι αλεύρου, η «Αρτοποιία Κουκουμέρια» προσφέρει μία μεγάλη γκάμα 40 και πλέον ειδών άρτου, που δύσκολα θα βρείτε αλλού, με την τέταρτη και την πέμπτη πλέον γενιά στο “τιμόνι” και λειτουργώντας σε ένα εμβληματικό σημείο της περιοχής. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μικράς Ασίας 50, Κάτω Τούμπα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 912365

The Cakery by Jeny

the-cakery1.jpg?v=0

Το Πάσχα πλησιάζει και στο “Τhe Cakery By Jeny” έχουν ετοιμάσει για εσάς τις πιο λαχταριστές δημιουργίες για το γιορτινό τραπέζι και όχι μόνο! Σοκολατένια αβγά απλά, αβγά στολισμένα με ζαχαρόπαστα και πολύχρωμα σχέδια, πασχαλινά βουτυράτα μπισκότα που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους, αφράτα, αρωματικά τσουρέκια και κυρίως, φαντασία! Από τις ήδη έτοιμες προτάσεις που θα βρείτε καθημερινά κι από τις παραγγελίες που μπορείτε να κάνετε, μέχρι τις πραγματικά ατελείωτες επιλογές που έχετε για να φτιάξετε και να στολίσετε τις δικές σας πασχαλινές δημιουργίες, ένα είναι σίγουρο: από το “The Cakery by Jeny”, θα φύγετε με ό,τι αναζητάτε και παράλληλα με νέες ιδέες, για DIY δημιουργίες, που θα σας συνεπάρουν!

Το εργαστήρι του “The Cakery by Jeny” στο νούμερο 14 της Μιχαήλ Ψελλού στο Ντεπώ, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, έχει πάρει “φωτιά” εδώ και μέρες, στους πασχαλινούς ρυθμούς. Χρώματα, αρώματα, καλά επιλεγμένα υλικά και πολλές πολλές ιδέες, γεννιούνται καθημερινά.

Τι διαφοροποιεί το “The Cakery by Jeny”, από άλλα “γλυκά” σημεία της πόλης; Μα φυσικά οι άπειρες προτάσεις τους κι επιλογές για να φτιάξετε εσείς, οι ίδιοι, τις μοναδικές, ιδιόχειρες δημιουργίες σας! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μιχαήλ Ψελλού 14, TK 54655 (περιοχή Ντεπώ)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 231 231 1357

Ζάννας Γλυκά Όπως Παλιά

zannas1.jpg?v=0

Η τουλούμπα, ανήκει σε μία κατηγορία γεύσεων, που δεν περνούν ποτέ απαρατήρητες και στο “Ζάννας Γλυκά Όπως Παλιά”, αυτό το γνωρίζουν καλά. Ανήκει στις γεύσεις εκείνες που σε ταξιδεύουν πίσω στον χρόνο, στην αυλή της γιαγιάς, στις οικογενειακές στιγμές, στα πασπαλισμένα με ζάχαρη απογεύματα της παιδικής ηλικίας. Στο “Ζάννας Γλυκά Όπως Παλιά”, η τουλούμπα ξεφεύγει από την απλή της έννοια και παύει να είναι απλά ένα ακόμη γλυκό. Είναι τέχνη, είναι αγάπη, είναι παράδοση. Όπως και το Πάσχα που έρχεται.

Το Πάσχα είναι γλυκιά υπόθεση. Αυτές τις ημέρες, που το σπίτι γεμίζει αρώματα, αγαπημένα πρόσωπα και χαμόγελα, τα παραδοσιακά γλυκά έχουν την τιμητική τους. Γλυκά όπως τα σιροπιαστά κι άλλα του “Ζάννας Γλυκά Όπως Παλιά”, που με τη φρεσκάδα τους και τα αγνά τους υλικά, εγγυώνται ότι κάθε στιγμή των γιορτών, θα είναι μία ωδή στις παραδοσιακές γεύσεις!

Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην οδό Καρόλου Ντηλ 29, και με εργαστήριο στο Παλαιόκαστρο, η οικογένεια Ζάννα φέρνει στο σήμερα την αυθεντική, χειροποίητη τουλούμπα, όπως λίγοι ξέρουν να τη φτιάχνουν. Και όσοι την έχουν δοκιμάσει, μιλούν για μια εμπειρία γεύσης που δύσκολα ξεχνιέται. Δείτε περισσότερα...

Διευθύνσεις Καταστημάτων:

Κάρολου Ντηλ 29, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2314 054727

Παύλου Μελά 14, Παλαιόκαστρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2315 538816

Zαχαροπλαστείο Ροδίνι

zacharoplastio-rodini20.jpg?v=0

Πενήντα πέντε χρόνια ιστορίας κλείνει το ζαχαροπλαστείο «Ροδίνι» που βρίσκεται στο νούμερο 7 της Πατριάρχου Ιωακείμ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κατά τα οποία η ιδρύτρια οικογένεια Τριανταφυλλίδη, που το διαχειρίζεται από γεννήσεώς του, φροντίζει να διατηρεί την παράδοση στο παραδοσιακό ροδίνι κι άλλα μικρασιάτικα γλυκά, διαθέτοντας τόση εμπειρία, όσο και πάθος για δημιουργία.

Είναι από τις επιχειρήσεις του κέντρου που ξεχωρίζουν πραγματικά για τον οικογενειακό τους χαρακτήρα κι έχουν καταξιωθεί, για τη μοναδική τεχνογνωσία τους στο χώρο των γαμήλιων γλυκών κι όχι μόνο, με κάθε δημιουργία να είναι τόσο μοναδική, όσο και η αγάπη των ανθρώπων του, γι’ αυτό που κάνουν.

Από τα παλαιότερα ζαχαροπλαστεία της Θεσσαλονίκης, το «Ροδίνι», άνοιξε το 1969 από το ζευγάρι Χρήστο και Μακρίνα Τριανταφυλλίδη που, έχοντας φύγει ως μετανάστες μέσα στη δεκαετία του ’60 στη Γερμανία, επέστρεψαν τότε στην Ελλάδα. Επιθυμία του πρώτου ήταν να ανοίξει μία δική του επιχείρηση κι έτσι, μαζί με δύο φίλους του, ο ένα εκ των οποίων ήξερε ήδη τη δουλειά, αποφάσισαν να δημιουργήσουν το δικό τους ζαχαροπλαστείο, το οποίο και κράτησαν ο Χρήστος και η Μακρίνα, μέχρι που τη σκυτάλη πήραν ο γιος τους, Ιορδάνης, με τη σύζυγό του, Άννα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Πατριάρχου Ιωακείμ 7, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 233365

Αρτοζαχαροπλαστείο Ζέζας

artozacharoplastio-zezas17.jpg?v=0

Καθώς περνούσαμε από την οδό Διαγόρα 78, στην Τούμπα, η μυρωδιά του φρεσκοψημμένου ψωμιού, μας μαγνήτισε. Ανοίγοντας την πόρτα του χώρου, ανακαλύπτουμε έναν παράδεισο γεύσης και ποιότητας, με μοναδική ποικιλία που μας κάνει να θέλουμε να τα δοκιμάσουμε όλα!

Δεν είναι άλλο, από το «Αρτοζαχαροπλαστείο Ζέζας», που εδώ και δεκαετίες, από το 1970, είναι αφιερωμένο στην τέχνη του ζυμώματος και της παρασκευής του καθημερινού μας ψωμιού και όχι μόνο.

Ο Χρήστος Ζέζας, ο σημερινός ιδιοκτήτης του αρτοζαχαροπλαστείου, μεγάλωσε κυριολεκτικά μέσα σε αυτό. Είναι η τρίτη γενιά, μιας τέχνης ζυμώματος και παρασκευής ψωμιού, που ξεκινά από τον παππού του, συνέχισε στον πατέρα του και μεταβιβάστηκε σε εκείνον, μαζί με όλα τα μυστικά.

Κάθε του μέρα ήταν και είναι γεμάτη από την αίσθηση της φρεσκάδας και της αρωματικής γεύσης του ψωμιού που αναδύεται από το φούρνο. Έτσι έμαθε τη σημασία της ποιότητας και της αφοσίωσης, τις μυστικές συνταγές και τις παραδοσιακές τεχνικές ώστε κάθε ψωμί που ζυμώνει να είναι ένα έργο τέχνης και αγάπης, φτιαγμένο με το ίδιο πάθος και την ίδια φροντίδα που είχαν αφιερώσει και οι προηγούμενες γενιές. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Διαγόρα 78, Τούμπα
Τηλέφωνo επικοινωνίας: 2310 910025

Ζαχαροπλαστείο Ταψάκι

tapsaki1.jpg?v=0

Το ζαχαροπλαστείο, αυτός ο χώρος γεμάτος μαγεία και γλυκές δημιουργίες -που μας γυρίζει νοσταλγικά στα παιδικά μας χρόνια- είναι εκεί όπου οι γεύσεις και οι μυρωδιές συναντούν την τέχνη της ζαχαροπλαστικής. Γλυκίσματα κάθε είδους μαστορεύονται με μεράκι και φαντασία, προσφέροντας μας μια πληθώρα γεύσεων και υφών που σκοπό έχουν να ικανοποιήσουν κάθε γλυκιά μας επιθυμία.

Ανάμεσα στην τεράστια ποικιλία μοναδικών γλυκισμάτων, φυσικά ξεχωρίζουμε τα σιροπιαστά. Και ειδικά, εκείνα που φτιάχνονται καθημερινά στο ζαχαροπλαστείο «Ταψάκι», στην οδό Αρτάκης 6, στην ανατολική Θεσσαλονίκη στην Τούμπα, που χαρακτηρίζονται από την έντονη γεύση και την υπέροχη υφή τους, χάρη στο μελωμένο, λαχταριστό σιρόπι με το οποίο περιχύνονται, και το φρέσκο βούτυρο. Με βαθιές ρίζες στη μεσογειακή και μεσοανατολίτικη κουζίνα, προσφέρουν μια πανδαισία από γεύσεις και αρώματα που ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Το «Ταψάκι» παρότι είναι από τα newentriesστην πόλη, καθώς άνοιξε τις πόρτες του πριν λίγους μήνες, έχει ήδη πετύχει να θεωρείται ένας πραγματικός παράδεισος των σιροπιαστών στην Θεσσαλονίκη! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Αρτάκης 6, Τούμπα
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2311 218832

Αρτοζαχαροπλαστεία Ο Τάσος

o-tasos6.jpg?v=0

Τα πασχαλινά γλυκά των Αρτοζαχαροπλαστείων «Ο Τάσος», έχουν ήδη βγει στις βιτρίνες και σας προτείνουμε, αν δεν έχετε ήδη δοκιμάσει τις γλυκές δημιουργίες τους, να το κάνετε φέτος! Σε δύο καταστήματα στους Αμπελόκηπους, ένα στον Άγιο Παύλο κι ένα στη Νικήτη Χαλκιδικής - που πρόσφατα ανακαινίστηκε - έχετε επιλογές, ακόμη κι εάν βρεθείτε εκτός πόλης, να δοκιμάσετε το ζεστό χειροποίητο τσουρέκι, σκέτο ή με πραγματικά όμορφα σχέδια με ζαχαρόπαστα, τα πασχαλινά cupcakes και τα σοκολατένια πασχαλινά αβγά, ιδανικά δώρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, για τη φετινή Λαμπρή!

Οικογενειακή επιχείρηση, που άνοιξε ως φούρνος το 1987 στα Κάστρα και στη συνέχεια στους Αμπελόκηπους και τη Νικήτη, τα Αρτοζαχαροπλαστεία «Ο Τάσος» έγιναν πολύ γρήγορα αγαπητά για τα αρτοποιήματά τους, τα κουλουράκια και τα άλλα νόστιμα γλυκά τους, που γνωρίζουν τόσο κάτοικοι, όσο κι επισκέπτες των συγκεκριμένων περιοχών.

Κάθε Πάσχα το τσουρέκι τους, που εδώ βγαίνει όλο το χρόνο σε καθημερινή βάση, έχει την τιμητική του, παίρνοντας τα σκήπτρα από τα νηστίσιμα είδη. Πέρα από τα κλασσικά τσουρέκια της Λαμπρής, θα βρείτε πραγματικά εμπνευσμένα σχέδια με ζαχαρόπαστα, με σχέδια αποκλειστικά πασχαλινά, που ειδικά οι μικροί φίλοι, θα λατρέψουν! Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις καταστημάτων:

Φιλιππουπόλεως 59, Αμπελόκηποι
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2316 024084

Βενιζέλου 99, Αμπελόκηποι
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 740761

Αθανασίου Διάκου 83, Άγιος Παύλος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 209704

Νικήτη Χαλκιδικής
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23750 20122

Loader