Το καλύτερο τυρί του κόσμου για το 2025 είναι ελληνικό - Η γραβιέρα Νάξου στην κορυφή
Σύμφωνα με τον διεθνή γαστρονομικό οδηγό Taste Atlas, η γραβιέρα Νάξου, ξεχώρισε ανάμεσα σε εκατοντάδες ποικιλίες τυριών από κάθε γωνιά του πλανήτη
Νόστιμα και θρεπτικά
- Newsroom
Η έναρξη του Σεπτέμβρη σηματοδοτείται πάντοτε με την επιστροφή και προσαρμογή στη καθημερινότητα, ενώ αποτελεί σημείο αναθεώρησης και στοχοθέτησης για τις διατροφικές μας συνήθειες.
Για τους λάτρεις των ζυμαρικών αλλά και των λαχανικών, ο Μπάρμπα Στάθης μας δίνει την τέλεια λύση για να συνδυάσουμε τις αγαπημένες μας γεύσεις, με υψηλή διατροφική αξία με την μοναδική προϊοντική σειρά «Ζυμαρικά με Λαχανικά».
Σε 7 υπέροχες γεύσεις ελληνικά ζυμαρικά συναντούν εκλεκτά λαχανικά, τόσο αγνά και φρέσκα όσο τη στιγμή που κόπηκαν, με τη μοναδική φροντίδα και εγγύηση Μπάρμπα Στάθης.
Μπορούμε να τα ετοιμάσουμε σε μόλις 15 λεπτά, με την προσθήκη μόνο νερού και ελαιόλαδου.
Ανακαλύψτε τις Βίδες με μανιτάρια και καρότο που αποτελούν πηγή πρωτεϊνών, χαλκού, μαγγανίου και έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε σελήνιο.
Δοκιμάστε επίσης, τις Πένες με σπανάκι, ένας συνδυασμός που αποτελεί πηγή πρωτεϊνών, βιταμίνης Α, βιταμίνης C, μαγγανίου και σεληνίου, καθώς και τις πεντανόστιμες Πένες με αρακά και κολοκυθάκι που είναι πλούσιος συνδυασμός πρωτεΐνης και σεληνίου.
Ακόμη δύο συνδυασμοί με υψηλή θρεπτική αξία για τον οργανισμό μας είναι το Κριθαράκι με πιπεριές και ντομάτα που είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, πρωτεΐνη και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C και το Κριθαράκι με μανιτάρια το οποίο είναι πηγή φυτικών ινών, πρωτεϊνών, σιδήρου & χαλκού.
Και για τους λάτρεις των ζυμαρικών ολικής άλεσης τώρα 2 νέοι συνδυασμοί Βίδες ολικής άλεσης με μελιτζάνα & βασιλικό & Πένες ολικής άλεσης με μανιτάρια & βασιλικό.
Μέσα σε κάθε σακουλάκι υπάρχουν όσα χρειαζόμαστε για να μαγειρέψουμε νόστιμα και θρεπτικά, με την ποιότητα και την ασφάλεια Μπάρμπα Στάθης.
Τα βρίσκουμε στις καταψύξεις των σούπερ μάρκετ, σε 7 απολαυστικούς και θρεπτικούς συνδυασμούς Ζυμαρικών με λαχανικά και μπορούμε να τα απολαύσουμε ως κυρίως γεύμα ή ως βάση για δημιουργία πρωτότυπων συνταγών.
Σύμφωνα με τον διεθνή γαστρονομικό οδηγό Taste Atlas, η γραβιέρα Νάξου, ξεχώρισε ανάμεσα σε εκατοντάδες ποικιλίες τυριών από κάθε γωνιά του πλανήτη
Τοπικά προϊόντα εκτέθηκαν στη στάση του μετρό στην «καρδιά» της πρωτεύουσας
Από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2025 στον εκθεσιακό χώρο του Metropolitan Expo
Η διοίκηση της εταιρείας ευχήθηκε υγεία και ευημερία στους εργαζομένους