Το ΑΠΘ αναπτύσσει γιαούρτι και μπάρα δημητριακών με ποικιλίες ιπποφαούς
Ένα καινοτόμο πρόγραμμα φέρνει προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας με τη χρήση γεωργίας ακριβείας
Μέλη του διδακτικού και ερευνητικού προσωπικού του Πανεπιστημίου θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα σπουδών κάθε Τμήματος και μονοτμηματικής Σχολής
Για τις δυνατότητες και προοπτικές σπουδών ανώτατης εκπαίδευσης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης θα ενημερωθούν μαθητές και μαθήτριες της Γ' Λυκείου των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων της Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο της πενθήμερης εκδήλωσης «Σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης» που διοργανώνει διαδικτυακά (10-14/02/2025, 09:00-14:30) το Γραφείο Διασύνδεσης του ΑΠΘ σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.
Μέλη του διδακτικού και ερευνητικού προσωπικού του Πανεπιστημίου θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα σπουδών κάθε Τμήματος και μονοτμηματικής Σχολής και θα μιλήσουν για τις προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης των πτυχιούχων τους και τις συνθήκες απασχόλησής τους στην αγορά εργασίας.
Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν οι μαθητές της τρίτης λυκείου σε συνεννόηση με τους καθηγητές/συμβούλους των λυκείων που συμμετέχουν στη συνδιοργάνωση. Η εκδήλωση θα βιντεοσκοπηθεί και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Γραφείου Διασύνδεσης ΑΠΘ για κάθε ενδιαφερόμενο.
Ένα καινοτόμο πρόγραμμα φέρνει προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας με τη χρήση γεωργίας ακριβείας
Βρέθηκαν οργανωμένες φυτείες και εργαστήρια υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης
Όπως λένε θα συνεχίσουν να παραμένουν στο μπλόκο μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους
Σε συνέδριο που διοργανώνει το ΥΠΠΟ σε συνεργασία με την ΕΦΑ Πόλης Θεσσαλονίκης