Έλληνας ένας από τους καλύτερους σεφ της χρονιάς σε Βέλγιο και Λουξεμβούργο
Ο Γιώργος Αθανασόπουλος είναι ιδιοκτήτης εστιατορίου στην περιοχή του Σκααρμπέεκ, των Βρυξελλών
Με μενού εμπνευσμένο από τη μακεδονική κουζίνα
Το χάλκινο μετάλλιο στον διεθνή γαστρονομικό διαγωνισμό «Taipei International Culinary Challenge 2024» στην Ταϊβάν κέρδισε η επίσημη ομάδα της Ένωσης Επαγγελματιών Μαγειρικής Ελλάδας, Culinary Team Greece. Στον διαγωνισμό, που διεξήχθη πριν από λίγες ημέρες στην Ταϊπέι, συμμετείχαν οκτώ επιλεγμένες ομάδες από ισάριθμες χώρες από όλο τον κόσμο. Η ελληνική αποστολή είχε να παρουσιάσει ένα μενού τριών πιάτων. Το μενού με το οποίο διαγωνίστηκε και κέρδισε τη διάκριση είχε επιρροές από τη μακεδονική κουζίνα, επιδεικνύοντας στοιχεία από τη γαστρονομική κουλτούρα της Ελλάδας.
Τα μέλη της Culinary Team Greece που συμμετείχαν στο διαγωνισμό ήταν οι: Team Captain Μαρίνος Χονδρολίδης, Pastry chef Αρχοντία Πασχαλίδου και Team member Άκης Ράγκος. «Η Culinary Team Greece επιδεικνύοντας επαγγελματισμό και ομαδικότητα κατάφερε, σε έναν υψηλών απαιτήσεων διαγωνισμό να διακριθεί, διαδίδοντας τον γαστρονομικό πλούτο της χώρας μας διεθνώς» υπογραμμίζεται σε σημερινή ανακοίνωση.
Ο Γιώργος Αθανασόπουλος είναι ιδιοκτήτης εστιατορίου στην περιοχή του Σκααρμπέεκ, των Βρυξελλών
Το υπουργείο Άμυνας ανέφερε πως διεξάγει «ελιγμούς προετοιμασίας για μάχη που λαμβάνον υπόψη τις εχθρικές απειλές
Η Belterra ελέγχει, αμέσως ή εμμέσως, συνολικά 7.330.744 μετοχές και δικαιώματα ψήφου επί της εταιρείας
Με σκοπό να εκφράσουν για ακόμη μια φορά τα αιτήματα τους, οι εκπαιδευτικοί βγήκαν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης