Τα Χριστούγεννα χωρίς περιορισμούς έφεραν sold out στα ρεβεγιόν
Η ακρίβεια σε αγαθά και υπηρεσίες δεν φαίνεται να φρέναρε τους πολίτες να γεμίσουν τραπέζια και να κάνουν κρατήσεις σε νυχτερινά κέντρα - Σοκάρει ο «τιμοκατάλογος» της πίστας
Πώς διαμορφώνονται οι τιμές για τις παραμονές και τις ημέρες Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς
Τιμές που ξεκινούν από τα 60 ευρώ και φθάνουν σε περισσότερα από 200 καταγράφονται στα εστιατόρια και στα ξενοδοχεία της χώρας για τις ημέρες των ρεβεγιόν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.
Παράλληλα, τα μουσικά σχήματα των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης έχουν ετοιμάσει εδώ και μέρες τα δικά τους πακέτα τα οποία μπορούν να ξεπεράσουν και τα 350 ευρώ για τα τέσσερα άτομα.
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ σε ένα από τα κεντρικότερα ξενοδοχεία των Αθηνών η τιμή ανά άτομο είναι στα 220 € με τον σεφ να προτείνει σαλάτα με σολομό μπαλίκ, μυρωδικά, καρύδι, ραπανάκι και ντρέσινγκ από κεφίρ.
Για πιο οικονομικές προτάσεις οι πελάτες μπορούν να καταβάλουν 64 ευρώ ανά άτομο για καρέ αρνάκι γαλλικής κοπής σε κρούστα μυρωδικών με πουρέ σελινόριζας, σάλτσα κόκκινου κρασιού με φρούτα δάσους ή μοσχαρίσιο φιλέτο πουρέ σελινόριζας, σάλτσα κόκκινου κρασιού με φρούτα του δάσους.
Για όσους πάλι θέλουν να κάνουν ρεβεγιόν σε κάποια νυχτερινή πίστα ανήμερα των Χριστουγέννων θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η απλή φιάλη κοστίζει από 190€ έως 250 €, η σπέσιαφ φιάλη από 250 € έως 300 και η premium από 300 € έως 350 €.
Η ακρίβεια σε αγαθά και υπηρεσίες δεν φαίνεται να φρέναρε τους πολίτες να γεμίσουν τραπέζια και να κάνουν κρατήσεις σε νυχτερινά κέντρα - Σοκάρει ο «τιμοκατάλογος» της πίστας
Συνελήφθησαν μία 22χρονη και ένας 27χρονος
Αύριο Σάββατο θα προχωρήσουν σε συμβολικό άνοιγμα των διοδίων του Μακρυχωρίου
Οι τρεις κατηγορίες που αντιμετώπιζαν