H Ioniki στην ARTOZA 2025!
Από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2025 στον εκθεσιακό χώρο του Metropolitan Expo
- Newsroom
Από την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου βρίσκεται στον αέρα η επικοινωνία για το λανσάρισμα της Polpa Γκρέκα η οποία αποτελεί τη νέα προσθήκη στη σειρά των τοματοειδών Γκρέκα.
Η Polpa Γκρέκα είναι λεπτοτριμμένη ψίχα τομάτας στον πλούσιο χυμό της, ένα προϊόν με ελληνική φινέτσα και μεσογειακή γεύση. Ιδανική για πίτσες, σάλτσες και ζυμαρικά. Τα βασικά χαρακτηριστικά της είναι η πλούσια γεύση καλοκαιρινής σερραικής τομάτας, είναι ήδη δεμένη και δεν χρειάζεται πολύ μαγείρεμα, δεν έχει φλούδα ούτε σπόρους.
Η επικοινωνία σε προτρέπει να δοκιμάσεις τη νέα Polpa Γκρέκα και να βάλεις «ψυχή» στη μαγειρική σου για να πετύχει.
Η τηλεοπτική καμπάνια ξεκίνησε με το teaser «Η μαγειρική θέλει ψυχή για να πετύχει» ενώ το προϊοντικό τηλεοπτικό σποτ είναι από σήμερα στον αέρα.
Για το νέο προϊόν έχει δημιουργηθεί ειδική landing page (https://tomatogreka.gr/psixa-tomatas-polpa) στο site της τομάτας Γκρέκα ενώ θα υπάρξει και digital καμπάνια με σχετικές προωθητικές ενέργειες.
Από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2025 στον εκθεσιακό χώρο του Metropolitan Expo
Η διοίκηση της εταιρείας ευχήθηκε υγεία και ευημερία στους εργαζομένους
Το «Έξω Καρδιά» party πραγματοποιήθηκε στον χώρο των «Βομβιδίων»
Η έκθεση λαμβάνει χώρα από τις 19 έως τις 21 Ιανουαρίου στο Las Vegas Convention Center