Μεγάλη Δευτέρα με τον Σωτήρη Ευαγγέλου: Σουπιές με σπανάκι
Ο πολυβραβευμένος Έλληνας σεφ φτιάχνει το μενού της Μ. Εβδομάδας για τους αναγνώστες της «ΜτΚ» και του makthes.gr
Ο πολυβραβευμένος Έλληνας σεφ φτιάχνει το μενού της Μ. Εβδομάδας για τους αναγνώστες της «ΜτΚ» και του makthes.gr
Ο Executive Chef του εστιατορίου «Salonica» του «Μακεδονία Παλάς» δημιούργησε το μενού της Μεγάλης Εβδομάδας για το περιοδικό «Food Magazine» της «Μακεδονίας της Κυριακής» και καθημερινά, μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα προτείνει μία πεντανόστιμη συνταγή για τους αναγνώστες μας.
Μερίδες 10
Χρόνος Προετοιμασίας 10'
Χρόνος Μαγειρέματος 10'
YΛΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μουσκεύουμε το ψωμί σε νερό και το στραγγίζουμε καλά με τα χέρια μας.
Βάζουμε στο μπλέντερ τον ταραμά, το μουλιασμένο ψωμί, το κρεμμύδι και τα χτυπάμε καλά για 2’ και κατόπιν προσθέτουμε το χυμό λεμονιού.
Σταδιακά προσθέτουμε λίγο λίγο το ελαιόλαδο και συνεχίζουμε το χτύπημα έως ότου έχουμε μία απαλή και λεία ταραμοσαλάτα.
Διαβάστε περισσότερες συνταγές του Σωτήρη Ευαγγέλου ΕΔΩ
Βρείτε τον Σωτήρη Ευαγγέλου
https://www.instagram.com/evaggelousotiris/
https://www.facebook.com/chefsotirisevaggelou
Ο πολυβραβευμένος Έλληνας σεφ φτιάχνει το μενού της Μ. Εβδομάδας για τους αναγνώστες της «ΜτΚ» και του makthes.gr
Ο πολυβραβευμένος Έλληνας σεφ φτιάχνει το μενού της Μ. Εβδομάδας για τους αναγνώστες της «ΜτΚ» και του makthes.gr
Ο πολυβραβευμένος Έλληνας σεφ φτιάχνει το μενού της Μ. Εβδομάδας για τους αναγνώστες της «ΜτΚ» και του makthes.gr
Ο πολυβραβευμένος Έλληνας σεφ φτιάχνει το μενού της Μ. Εβδομάδας για τους αναγνώστες της «ΜτΚ» και του makthes.gr